Kortingscode Bloomon gratis vaas

Budgettip: met deze kortingscode scoor je bij Bloomon een gratis vaas

De mooiste bloemen bestel je wat ons betreft bij Bloomon en het allermooist zijn die natuurlijk in de bijpassende Bloomon-vaas. Hoe je die als nieuwe klant gratis scoort? Met deze Bloomon-kortingscode!

Of bloemen nou wel duurzaam zijn en dus wel passen in een minimalistisch, kan je veel discussie voeren. Wij geven toe dat we dol zijn op bloemen en ze groeien daarom niet alleen in onze tuin, maar staan soms ook in huis. We laten ze dan thuisbezorgen door Bloomon, waar je in je account een bepaalde frequentie (maandelijks, wekelijks, tweewekelijks) kan selecteren. Om flexibel te blijven, zetten wij ons account vaak op pauze en laten we een bos komen, wanneer we dat willen.

En die zetten we dan in onze bijpassende Bloomon-vaas. Toen wij ooit ons account aanmaakten, deden we dat met een vriendenlink en kregen we een gratis Bloomon-vaas van € 15 bij onze eerste bos. Hoe leuk!

En nu wij vaste klant zijn, hebben wij ook zo’n vriendelijk om te delen. Als jij jouw eerste bos bestelt via deze kortingslink of met de code “maartjever1” krijg ook jij zo’n mooie vaas (en wij als vaste klant ook een attentie!).

Bewaar deze blog op Pinterest om later te herlezen:

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven