Over ons

We willen met pensioen via passief inkomen

Wij zijn Maartje en Sebastiaan, dertigers uit Rotterdam. We hebben een grote passie en interesse voor minimalisme, tiny houses, mindset, bewust leven en financiële onafhankelijkheid.

In 2018 raakten wij in de greep van minimalisme en ontspulden wij ons halve huis. Marktplaats heeft nog nooit zo vol gestaan met gratis af te halen spulletjes. De frisse nieuwe start zette ons aan het denken over ons huis en hoe wij eigenlijk willen wonen.

In 2020 hakten we na een jaar proeven aan tiny leven in ons volkstuinhuisje de knoop door. Wij willen een tiny house, maar ook financieel onafhankelijk leven. Een tiny house met lage maandlasten zal daarbij helpen, maar wij willen ook ons inkomen als zzp’er en in loondienst anders inrichten.

Dit jaar verwachten wij gezinsuitbreiding. Ook onderwerpen als de natuurlijke geboorte en bewust ouderschap hebben daarom onze aandacht.

Kortom: wij zijn op een missie. Naar tiny wonen, bewust leven én financiële onafhankelijkheid. Wij delen hier wekelijks onze ervaringen en tips met jou.

Samenwerken met Tidy Minds

Heb je interesse in een samenwerking met Tidy Minds? Wat leuk, stuur ons dan vooral een berichtje op hallo@tidyminds.nl. We denken graag mee over een leuke en bij ons passende invalshoek voor een samenwerking. We zijn uiteraard wel steeds kritisch op samenwerkingsverzoeken en zullen goed beoordelen of we een match zien met onze blog én hoe wij in het leven staan.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven